Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

02 March 2007

TMS...

Salam...Lamer dah tak buka blog ni..ader la seminggu.Nak kater malas x la malas, cbuk la kot.hehhe..Masuk ari ni dah seminggu aku duk kat opis baru..hehe..opis baru sgt. Ni gara2 projek baru la ni..So miss at warisan, kawan2 kat cna..Biler la leh balik cna..
Byk tul perkara yg berlaku seminggu ni..gembira, cdih..isk..isk..teruja pun ader..Ape 2 pun, hidup mesti diteruskan jgk ye tak..
Seminggu kat TMS ni byk la jgk aku belajor ttg sistem baru ni, sistem tuk penyimpanan data2 sekolah..
huiii...dah mcm guru besao dah kitorg kat cni..tp xper, aku ngan abe duk opis jerk...tu yg lg 5 org lagi, terpaksa la g melaka..merantau tmpt org 3 bln..huhuhhu...3 bulan beb duk sekolah...
sorg jge 1 sekolah..hehehe..kat melaka, yg kul 8 mlm dah tutup semuanyer..abih ler..hahhaa..
wat ever pun, selamat maju jaya wat mereka..
Aku??pun selamat la jgk kot..hehehe..wat kwn2 kat warisan..aku nak pegi camp!!!!!!!!!!!huhuhhhu...Miss u all..(",)

No comments:

Iklan Bergambar !