Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

17 May 2007

KembaLi - SemaLam - DepaN

Sekadar mengingati kembali saat2 bersama dahulu..Berada di sini aku terasa spt keseorangan..huhu..walaupun ader ym @ im yg mnjd perantara tuk berkomunikasi ngan yg lain but tak sama ngan berada di dpn mata..biler la aku nak habis duk kat cni..tak sabo nak balik wg..hehe...Dekat cni aku dah ader meja sendiri..klu tak duk kat bilik meeting, tp bilik tu dah di amik oleh team projek airasia..so aku keluar lah..tuk projek sms ni kat cni aku sorang jerk..abe dah ke formis wat training tuk faci dier..aku??herm..aku duk la kat cni..support faci tuk site kat n9..selagi diorg xder ym aku gtau ader masalah ke xder ngan sistem..aku duk la kat meja ni..bukak la ape yg boleh di bukak dlm internet..herm..so bored..
xper..tuk mnghilangkan kebosanan, mlm ni g karaoke ngan rinto, aki n keneq..huu..nyanyi la smpi pecah anak tekak..hahaha....

"kawan-kawan baik...baik lah kita..."

No comments:

Iklan Bergambar !