Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

31 July 2007

^^..BerakhiRnYa BuLan JuLai...^^


aku himpunkan segala perkara yg melanda diri ini sejak ari sabtu smpilah ari nih....

28 Julai 07 (sabtu)

herm..perkara sampah berlaku lg..cicir lg handset aku..haduiii..mybe kat kedai mnum tu la..mse balik dr cc dah check,ade jerr kat pinggang..jap lg singgah mnum..balik2 jerk xde dah..haii..nmpk sgt la cuai sgt..dah xder pon dah..dlm tghari amat ngan keneq dt umah aku ajak g senawang..aku dgr cam rawang..so ikut jer la..jap lg dah msuk highwy plus..kete hala ker k.l..aku dah pelik,kata nak ke rwg..alih2, aku yg silap dgr..bukan rwg, senawang..nak tgk kolam tuk wat ternak lintah..huhuhu...ternak lintah???

smpi ptg jgk la aku kat cna..aku smpi sg buloh balik kul 8 mlm cmtu..lepak2 umh tgk tv..terasa boring sbb pon xder..ahaks..xde la org menganggu..hehehe..tgh lpk2, rinto pulak dtg..potong stim tul la..dah la cite tgh best..ape tajuk dia.."mencari syurga" ke haper..dia ajak main bowling kat ou..jam dah kul 11 mlm dah..sape lg main...amat ngan family dia..ahaks..on jerk..

main bowling cam smph lg..tu la point paling skit aku penah dpt..tak cecah 100 point pun..geram tul la..balik lepak mnum jap kat bandar baru...dah kul 2 lebih dah tu..aku ngan rinto trus g umh amat amik kete, dia ajak g mahsing,main snooker pulak..alahai...nak xnak..4low jer lah..lg pun aku dah lama tak jmpe mahir..mahir ada kat cna dah..

main punyer main dah nak subuh..aku tak tahan dah mata..rinto dah gerak dlu tido dlm kete..pstu aku ikut dia tido dlm kete..tau2 smpi kul 7 diorg nih br abis main...po laie..balik la..ngantukkkk...ZZZzzzz..

29 Julai 07 (ahad)

ZZZzzzzZZZ...maai, aku bgun kul 2 ptg..dah la ari nih kenduri ila..kwn aku duk pj...huii, gamaknyer tak g la..yg rinto bgun kul 3..hahaha..samo2 la tak g kenduri..sorry la ila yer..ahaks..rinto dtg umh aku kul 4 lebih ajak g ttwangsa..jogging..aku on jerk..hahaha..pas amik amat, kitorg trus g klcc amik wan janggut br la g ttwangsa..mmg ramai org ptg tu..suasana pun ok..x hujan..yg jogging aku ngan wan jerk..amat ngan rinto dtg mkn rojak jerk..hahaha...2 round lari aku tak larat..huiiii...lotihh...

abis joging, po lg lepak kat nasi lemak kg baru...layan jerk mkn kat ctu..murah per..1 60 sen..org pun ramai..heheh..leh cuci mata sekali kat ctu..lepak2 smpi kul 9..ps hntr wan kat klcc aku, rinto ngan amat balik...igt leh balik awal la..ermmm,hampeh...g pulak kedai paktam lepak..danger br balik dr camp...so ader la citer dia...keneq lak smpi..urmmm...borak2..jam dah kul 11...maai..apo lg, cabut balik la...esok kijerr..

30 Julai 07 (isnin)

hahaha..ari nih aku tak g keje sbb...sbb..HUJAN..wakakakaka...rinto pun sama..pe lg ajak g maxis amik no pon balik..kono byr 10 hinggit...iskk..isk..pstu lepak kat cc smpi ptg...enjoy betul tu...muakakaka..

31 Julai 07 (selasa)

erm....ari nih aku kat opis..rutin yg biasa dibuat..sistem..sistem..dah la pg td nak dtg leh sesat kat area damansara..tu lah dia nak cr jln dekat punyer psl.smpi ke ou aku smpi...tobat lah aku tak ikut ctu lg...hahahha...

lupo nak gtau..aku dah naik pangkat kat opis..dr faci ke p.e....but aku still akan berenti kojo..apapepun..thanks a lot pd kwn2, p.m n ngn bos...

No comments:

Iklan Bergambar !