Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

24 July 2007

CeriTa HarI iNi..

salam..ekeke..permulaan yg baik hari nie..mne taknya..demam, batuk,selsema aku dah kurang berbanding 2 ari lepas..ish.ish...memang seksa diri bila dilanda demam sebegitu.maknanya baik2 hendaknya esok aku dah ok..yelah, esok aku ade medicalcheck-up..klu tak lulus gamaknyer x lepas la aku nak msuk pegawai..hehee...so tgk lah esok citernyer..
ari nih heikal dah masuk opis..so problem yg melanda aku n faci2 kat seremban tu selesai..hehe..tp ada lg la yg masih belum..mcm2 la yg aku belajor psl sistem nih..tp faci kat school site lg lah penin 2-3x ganda..hehe..mner taknyer,nak melayan gelagat cikgu2 nih..wat ever pun, bertahan lah kwn2..korang semua boleh..

last camp tuk ck camp dah nak start, dah start dah pun..kat miri..sblum nih kat penang.huhuhu..aku terasa rindu la pulak ngan suasana camp nih..suasana yg xkan dpt dimana2 kecuali klu g camp tu sendiri..hehe..harap kalian yg berada dicna chat2 belaka dan dlm limpahan rahmat yg Maha Esa dlm memberi ilmu pengetahuan kpd mereka yg memerlukan..Amiiinnn...

Opis pulak, aku br ym ngan kemal..mmg xde org sgt la kat opis..yg tggl bebudak logistik,designer n bdk kat club..klu bebudak camp xder, terasa sunyi opis tu...hehehe..nak buat cmner ye tak..aku kat cni pun kadang2 sunyi..

No comments:

Iklan Bergambar !