Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

05 July 2007

here i come...hurreeyyy..


yeahh..nmpknyer bulan nih memberikan aku semangat tuk menyambung kembali latihan di unit KDSK (KD Sri Klang)..yelah, dah setahun jgk la aku tak lapor diri ke unit...sejak KDSK berpindah ke Pulau Indah, Klang..dlu kat jln semarak k.l..dekat skit nak g..ni dah jauh..walaupun leh claim mileage tp nak g sana tu..huii..lori besr byk sgt..bahaya..

Sbb ape aku semangat sgt nak aktif balik navy nih..hehhe...mggu dpn aku ada latihan pelayaran but tmpt nak tuju tu rahsia lg..lg la sabtu ni ada latihan abseiling kat upm..so terasa la semngat nak aktif balik..ni pun sbb kwn2 lama yg racun..(anaz ngan dila)..smlm call zik ajak g..hehhe...
lagi 1 sbb aku semngat nih krn aku jmpe 1 web navy yg sememangnyer bgus banget..semua info ttg atm ade dlm tu..but aku lebih trtumpu pd navy la...

Byk keje aku yg pending lg nih...hermm....camne nak settle nih..xpe..kita tgk dlu..hehehe..
check ka dout..

No comments:

Iklan Bergambar !