Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

18 July 2007

MaSa dan AkU..

14 julai 07-sabtu...

herm..skang aku kat de palma hotel shah alam.ni lah penempatan bg urusetia karate sukses..pg2 lg dah bangun sbb event start kul 8 pg..pertandingan karate tu wat kat dewan sukan tempur sek 6,ala...dekat ngan pasar borong..heehe..smpi2 jerk dah ramai dah peserta kat cna..semua sekali ada 9 daerah yg mnghntr wakil..
* daerah gombak
* klang
* hulu selangor
* hulu langat
* sabak bernam
* kuala selangor
* petaling
* kuala langat
* x igt la pulak..

ada byk jgk la kategori yg dipertandingkan...kata indvdu,kata brpasukan..kumite ikut berat bdn la...mmg mcm2 berlaku masa pertandingan..muka bersepah,gigi patah..halkum tenggelam..hehe..aku ngan urusetia lain dah ade la keje2..yg penting aku duk dpn pc key-in nama pemenang...hehe..releks je lah..pertndgn sambung esok pagi pulak..ptg tu abis dlm kul 4 lebih jgk la..aku, aki ngan rinto ape lg...balik hotel la..tidooooooooo.....huhuhuhu...
Mlm tu mlm mggu, huiii...mmg best la..anasz lg dtg...pas mghrib jerk trus g pasar mlm belakang hotel tu..jln2 beli nasi..lapo..beli bungkus n mkn kat bilik hotel..hehehe..shahrul gtau nak celebrate birthdy shahrin..so ape lg g la prepare..aku duk gadoh jerk ngan shahrin nih..sian dier..
hehehe..bebudak nih mlm tu nak g tgk midnite movie kat jusco klang n team aku nak ke bowling alam central...sblum tu la g smbut birthday..wat kat mner korang tau...hehe..tu kat depan muzium hantu tu kan ade monumen keretapi..kat ctu lah kitorg wat...hehehe...ps mkn semua,kitorg brpecah......aku, rinto n aki g la alam sentral..time tu dah pukul 11 lebih..kitorg la org yg paling last kat dlm bowling tu...smpikan dia separatekan kami sorng 1 lane...haahaha..
balik dah letih banget, tp leh lyn tgk tv citer "navy seal"..lyn gak la...pstuh ape lg....ZZZzzzzzZZZ..


15 Julai 07-ahad

ari nih terasa malas bgun..mner taknyer, tido lwt sgt mlm td...acara sama cm semalam tp ari nih semua kategori kumite..ahaks..kojo den ape..lepak dpn pc la...huhuhu..smpi la ptg..aki dah g ampang..lwn bowling ngan budak2 vf...ari nih abis kul 3 ptg..awal banget..kemas2 skit tggu aki balik..cmnerk nak balik kete dia bwk..eehehe..hntr dia balik umah kat putrajaya..lpak mnum dlu br la balik..aku smpi umh jerk trus tidoooooo..

16 Julai 07-isnin

Ltih sgt2...rse malas jerk g keje..tp rinto dah smpi dah..ari nih naik moto..yeahh,save budget skit..hehehe..smpi opis, trus on email,ym...sorg staff br masuk..amoi ma..hehe...duk dpn aku merangkap tmpt duduk aiman..(aiman x ksah)..hahaha..Balik g psr dlu kat subang tu..ape lg klu bukan kepok lekor..hehe...2 hinggit tak cukup..beli 3 hinggit..hahhaa..pstu lepak kat malabars subang..pekena lekor ngan teh o ais..huhu..layannnn..
Mlm pulak tu leh ajak lepak kat paktam corner, sbb rambo nak dtg pinjam beg..ntah mner nak pegi..terpaksa la aku suh pojie hntr beg aku tu..sblum nih pojie pinjam..lepak kat paktam..sal pulak call ajak lepak maju amat..aku ckp la aku ngan rambo kat paktam..tau2 jerk timbul dia ngan ijan..hahaha..pastuh smpi lak rinto..x lama pulak tu smpi pulak pojie...lepak2, borak2..sal ngn ijan balik..aku igt nak balik dah..dah tggu pulak man..isk..isk...bila mau balik..hehehe...abis je man mkn roti arab tu, trus cabut balik..kroohhh..kroohhhh...


17 Julai 07-selasa

rutin spt biasa..g keje, balik keje...tp smlm aku tak lepak kuar..tgk tv jerk kat umah..siang tu kat opis leh lak aku ym ngn sheeda..ehhehe...ok la kan.jarang dah nak jmpe budak nih..cbuk sgt kot kat UPSI tu...tghari zali ajak g kl..dia nak beli penyangkut baju..dia dah buka bisnes jual pakaian bundle kat uptown shah alam...bgus tul dia nih.ade jerk yg nak diniagakan...hehe..


18 Julai 07-rabu

hahaha...x sangka dah masuk ari rabu...cepat sungguh masa berlalu..ish..ish..asal smpi opis jerk..tak lain dah..check system...sytem...system...system..hehe..nak wat cmner..kojo ngan org.ada sje yg di'upgrade'..hehhee..nak balik pun tak bleh..hujan lebat kat luar tu...ngn rintonyer balik kul 830..cmner??gamaknyer aku kene lepak shah alam la mlm nih...tggu si rinto blik...nasib la......
------------------------------------------------------------------------------------------------
flashback :
* msuk ari nih dah seminggu jgk la aku brmain msg ngan membe tiem nih..ni tiem la yg bg no pon aku kat budak tu..dr mula2, bdk tu yg miscal2 aku..aleh2,aku msg la dier..bual2 kosong..ok la,not bad la org tua ckp..smpi semlm aku tak tau lg nama dia..last2 dia gtau nama di"asmah"..erm...org pantai dalam..tp ntah kenapa hati aku nih mmg xnak jmpe dia nih...bukan xnak kot,xde hati lg la nak....herm..
aku masih teringatkan,terbayangkan seorag gadis yg bakal mnjd isteri org...kdng2 aku dpt terima..kdg2 hati aku meronta2...sanggupkah aku melihat org yg aku sayang bersanding dgn org lain...herm...ptg2 aku slalu chat ngan "dia"...berbual ngan dia aku rasa aman,seronok...ni lah agaknyer masa2 yg tinggal tuk aku bergurau senda dgn "dia"..maybe hujung tahun ni atau diawalkan "dia" akan diijabkabulkan...aku???herm..tabahkan lah hati hamba Mu ni Ya Allah..

Buat rakan2 yg sudah mendirikan dan akan mendirikan rumah tangga, aku doakan kebahagian kalian...

No comments:

Iklan Bergambar !