Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

23 July 2007

USI~HujaN~DeMam


21 julai 07 (sabtu)


Ari nih aku ada ujian kecergasan kat KD Sri Klang kul 8..hehe..tp beser la, janji kul 8 smpi nyer kul 9..mner tak lmbat, anasz ngan ayu smpi lmbt..xper, klu kene marah ngan PTI sama2 la tanggung..hehehe...smpi jerk kat cna, PTI suh wat warmup sendiri..ape lg aku pun g la lari anak..pstu bermula la ujian kecergasan keatas diri kami ni..first, lari sejauh 2.4km dlm masa 12 minit..perghh..azab2..mner taknyer lama tak joging..rse cam nak putus urat nafas dibuatnyer..

nak tau masa aku brape??17 minit..hahaha..


Secondly,wat sit-up dlm masa 1 mnit brape leh dpt...isk..isk..penat lari tak abis lg..aku cme leh buat smpi 37 jerk..hehehe..not bad la..pstuh lari 4x 10m, lompat paling jauh n ape lg satu ntah..huiii...mmg la..abis jerk wat usi ade lak pulak msuk kelas..ade ujian pulak..ala cam ujian nak amik SPA..hehehe..


Aku habis dlm tghari jgk la..smpi kelana jaya,aku naik moto sbb moto aku park kat mobil...balik tu ujan maai, lebat banget..kuyup aku ptg tu smpi umah...herm...


22 julai 07


Ari nih aku duk umh jerk sbb mlm td balik kul 3 pg..mner taknyer..kuar jln2 kat dataran merdeka ngan dataran shah alam..time nih bdn aku dah lain mcm dah..batuk ngan selsema + sengal2 badan..lg2 kat perut nih..aku pun tak tau naper...

mlmnyer mak aku ade buat kenduri arwah skit..yelah, bulan rejab dah skang nih..puasa dah nak dekat..semoga arwah atuk,nenek,pakcik,makcik n abg aku aman dcna...


23 julai 07


herm...bangun pg td perghhh...sakit menjadi2..tp aku kene gak g opis..kojo byk..ari nih kata putus aku nak berenti keje..erm..membe aku offer keje kat pahang,keratong 7..ladang kelapa sawit..hehehe..gaji leh la..aku kene g cna 1/8 nih..tp aku kene bg notis sebulan kat opis..ish..ish...camne nak settle..herm...kadang2 aku sedih nak berenti dr wgsb nih...byk sgt pengalaman yg aku dpt..bukan pengalaman jerk,kwn2..yup, kwn2 yg ssh nak cari..suka duka sama2 harungi kat opis nih..herm...tgk la cmner keputusan aku nnti..
"untuk mendapatkan kejayaan, pengorbanan diperlukan walau ia menyedihkan"


No comments:

Iklan Bergambar !