Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

15 August 2007

Aku vs pEraSaaN = bLuR

aku = diri aku..sape aku??aku lah yg bernama mohdrizalyusop..ahaks.. perasaan = perasaan??herm..berkenaan dgn hati & sayang...maybe... BLUR = sifat yg dtg ...mcm tak tau tp tau sbnarnya...

hahaha..kali nih hati aku rse lain..perasaan yg bercampur baur..takut..cdih..gembira...suka..ntah la..smlm aku dah g jmpa "girl"yg keja kat ambank tu..dia beria2 ajak aku teman dia berbuka puasa..yelah, org puasa kan..so smlm pun mmg aku tak keja..sbb aku kene g medical check-up kali-2..so abis pun petang..aku decide la nak teman dia nih..mula2 ckp sorang2 nak jmpe..aleh2, call aku nak ajak membe teman dia..

slmt la aku kenal membe dia nih..so aku ajak la anasz sbb anazs ngan aku g mindef ptg tuh..
so lps abis settle kat mindef, aku g opis warisan jap..hujan pulak tu..lebat banget..so tggu la smpi kul 730..br grak g klcc..jmpa kat cna..tggu punya tggu, smpi pun diorg..aku mencari "girl" yg selalu bermain dlm kepala aku..."cmne la rupanya girl nih"..hehehe..so dah jmpe tu, aku g order mkn..sian dia buka mkn burger jerk..herm..borak2 pstuh dah grak nak balik..yelah,umh dia kat pantai dalam..nak kene naik lrt pstuh tukar bas pulak..sian pulak aku tgk...so biarlah balik awal..

sebelum balik aku ade bg cam something la..ala, wat salam perkenalan..x penah aku wat cmtu sebelum nih..so kami pun balik umh masing2...
mlm tu aku rse lain mcm..ada ssatu yg bermain dlm pkiran aku..herm..nak berbandingkan aku ngan dia nih..jauh skit la..dia nih aku tgk, sdap mata memandang..nice la org kata..hehe..lagi2 mybe sbb atas bibir dia ada tahi lalat..tu yg nmpk sweet..hehee.. selalu dlm kul 10 dia akan call aku ...tp mmg dia call pun mlm tu..tu pun gtau yg dia nak tido dah..ngantuk katanyer..yelah, siang puasa...letih la tu..pstuh gtau aku yg credit dia dah last tuh..so aku pun ye kan je lah..hehe..

arinih,selalunya time lunch dia akan call aku..tp ari ni xder..so aku msg dia mntak lagu yg dia suh aku dgr tuh..tajuknyer...erm..no promises by shayne ward..dia call aku gtau tajuk lagu nih..tu jerk..tak sempat aku nak tnyer kabo ke haper..herm...cara cam nak cepat...xper lah..mybe betul tgh cbuk...walau apa pun aku xnak menaruh harapan..cukuplah sebelum nih...so biarlah masa yg menentukan...


-------------------------------------No Promises----------------------------------------

Hey baby, when we are together, doing things that we love.
Every time you're near I feel like I'm in heaven, feeling highI don't want to let go, girl.I just need you to know girl.
I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms
Here tonight
Hey baby, when we are together, doing things that we love.Everytime you're near I feel like I'm in heaven, feeling high
I don't want to let go, girl.I just need you you to know girl.

I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight,No promises.Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your armsI don't want to run away,
I want to stay forever, thru Time and Time..

No promises
I don't wanna run away, I don't wanna be alone
No Promises
Baby, now I need to hold you tight, now and forever my loveNo promisesI don't wanna run away, baby you're the one I need tonight,No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms
I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight,No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms
Here tonight.


No comments:

Iklan Bergambar !