Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

17 August 2007

Muda Lagi???


Sesungguhnya sakit itu tidak mengenal usia tua atau muda..So berjaga2 lah..makanan, kesihatan perlu dijaga..klu tak ha, jd cm aku..hehehe...citer dia cmnih........
aku ada wat medical check-up 2 ari lepas, so semua ok..kecuali 1 jerk..aku ada tekanan darah tinggi..hahaha..darah tinggi??aku senyum jerk..yelah,igt xder pape lah kan..jap lg dia trus reject surat aku n ape lg..aku yg huru hara..cmner nak apply pegawai camnih..huhuhuhu...doktor tu berpangkat kapten..so dia suh aku check ngan doktor luar n klu ok br dtg balik cni..haduiii..nak taknak aku kene g gak..bayangkanlah tekanan darah aku mencecah 140/100...ish..ish...
So,smlm pun aku mntak halfday n g la hospital sg buloh..lama gak la menunggu..aku masuk n doktor tu pun pam la tangan aku..dia tgk bacaan kat meter 144/88...herm..aku dah tak paham..tp dia kata nih kene g check kat klinik kesihatan n baru leh keluarkan surat yg mengatakan aku nih ada ke idok...sbb kadang2 naik, kdg2 turun..hehhe..cam angin kuskus la pulak..ok lah aku ckp..nnti aku check kat klinik kesihatan...
hai,umo br 23 dah ade darah tinggi..aper darr..so aku nekad nak jge pemakanan n yg penting....BERENTI MEROKOK....muakakakaka..KATAKAN TAKNAK UTK ROKOK...Yeahhh..lg satu sbb penguat aku nak benti merokok nih..ader la..kui..kui..adiosss..

No comments:

Iklan Bergambar !