Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

26 December 2007

:: Pusing Kepala ::

herm...pala pusing2...hahaha..rase cam sibuk..blog pun x update..heehe..mner taknyer..aku menyiapkan web tuk dpr..alhamdulillah..skang nih dah 80% siap..so nnti tggl nak upload masuk hosting dia jerk..betul ke nih..hahaha..
Raya aji ari tuh pun x kemana2..melepak jerk..ptg tu br la g tgk wayang cerita "anak haram"..ehh, anak halal..best jugak citer dia..layan jerk..
La nih nak masuk tahun 2008 dah...herm...kejap jerk dah masuk tahun baru..2007 meninggalkan byk kenangan manis dan pahit bg aku...harap tahun yg akan dtg ni membawa seribu sinar baru dlm hidup aku..aminn..

08 December 2007

:: Jom Heboh ::



Yeah..salam semua...kembali dgn semangat baru..hehhe...sedih lama2 pun watpe..dia dah jd milik org..semua telah tertulis dan takdir tuhan mengatasi segala yg ada didunia ini...

Hari ni aku dpt join team jom heboh (pipi, gko,redz n sal) ke Jom Heboh di Shah Alam..Seronok banget aku..haha..duty kami adalah membawa anak2 yatim berjalan2...hehhe..sambil2 tu aku pun dpt jln2 jgk..Dpt masuk tv lg tuh...hehehe..yesss!!!

Petang nnti bila dah habis duty aku kat jom heboh...kono pulak g Plaza Alam Sentral..sbb famili dihati ada kat cna..so nak la jgk jmpe diorg...asyik2 berinteraksi dlm ym n forum jerk..so ptg nnti lah jmpe..ehhe...

Nnti dah settle kojo tuh..mlm skit aku upload gmbo nyer..ok...adiusss..

02 December 2007

:: Padamkan Memori Ini ::

Life must Go oN..yeahh..watt??yess...u do wat u want to do..erm..cannot..cannot..think postve.err??postve...???mybe...

hermm...kenapa hati ini tak boleh melupakan semua ini..kenapa???arrgghhh!!!!
adakah aku perlu pergi ke tempat baru tuk membina kehidupan aku sendiri..membina kenyakinan..agar perlu tabah..kuat...yerr..kuat dr segi mentaliti..jgn biarkan perasaan menguasai diri..

Selepas hari ini..aku akan cuba...bukan...aku akan mengubah diri aku...!!yerr..aku dah lama sgt terpesong..

Ya Allah..Kau berikan aku kekuatan..Sesungguhnya Kau Maha Mengubah segalanya..
aminn...Ya robbal a'lamin..

01 December 2007

:: Bulan TeRakhiR TaHun iNi ::

Hai..say hye t myself..hehe..tuptap..tuptap...dah smpi kehujung tahun..1/12/07..sepanjang tahun nih, bermacam2 perkara yg berlaku..
Apa yg aku harapkan agar bulan2 terakhir ini akan memberikan sinar baru kpd aku..
Aku cukup2 kecewa ...smpi bila aku tak tau..inilah balasan...balasan keatas apa yg telah terjadi dulu...herm...

Mggu depan aku sudah kembali ke Warisan Global Sdn Bhd di K.L..setelah 10 buln aku berada di TMS.....

Wg...here i come...!!!

Iklan Bergambar !