Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

08 December 2007

:: Jom Heboh ::



Yeah..salam semua...kembali dgn semangat baru..hehhe...sedih lama2 pun watpe..dia dah jd milik org..semua telah tertulis dan takdir tuhan mengatasi segala yg ada didunia ini...

Hari ni aku dpt join team jom heboh (pipi, gko,redz n sal) ke Jom Heboh di Shah Alam..Seronok banget aku..haha..duty kami adalah membawa anak2 yatim berjalan2...hehhe..sambil2 tu aku pun dpt jln2 jgk..Dpt masuk tv lg tuh...hehehe..yesss!!!

Petang nnti bila dah habis duty aku kat jom heboh...kono pulak g Plaza Alam Sentral..sbb famili dihati ada kat cna..so nak la jgk jmpe diorg...asyik2 berinteraksi dlm ym n forum jerk..so ptg nnti lah jmpe..ehhe...

Nnti dah settle kojo tuh..mlm skit aku upload gmbo nyer..ok...adiusss..

No comments:

Iklan Bergambar !