Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

19 January 2008

:: Cerita DaLaM CeRita ::

salam...lamanya tak menjenguk blog nih...hahaha...byk cerita yg aku nak postkan nih..erm..nak start dr mana yer..ermm...hehehe...ok kita start dr yg ni lah..

# uMaH aKu...





Nampak bersemak umah nih..yelah br mengangkot2...aku pindah ari tuh lg..bulan 12..hehehe..byk giler brg2 kene angkut...dah mcm ape ntah..semenjak berpindah randah nih..ni lah first time aku tolong pindah rumah..sebelum nih tak penah..ekekeke...Harap2 ni umah yg terakhir aku duduk..malas dah nak pindah2...
Lagi pulak kakak aku nak kahwin dah nih..3.2.08..tarikh yg menjadikan kakak aku nih bertukar status dr anak mak ke bini org..hahahah..semoga kekal hingga ke akhir hayat..dan akan sentiasa diberkati..aminnn...

# oPiS aKu keNe UBahsuai...















Seminggu yg lepas semua opismate aku sibuk..cbuk lah sgt..hahaha...mner tak nyer..brg2 kat opis nih semua nak dikemas n dibawa ke bawah..(stor la tuh). Sebab apa??sebab bos aku nih nak ubahsuai opis nih bg nmpk cantik dan cantik..yeahh..inilah yg dikatakan semangat dr azam baru..hehehe...abis 1 opis nih kene operate..ekekke...

Td aku g opis...kene angkat barang2 ke stor..yg ada mase aku smpi kemal, ikhwal, khai, nisa, paan, redz...jap lg tak lama pastuh br smpi arip, sal, sham, pipi n is3nyer...sape ntah namanyer ..yaya??yuya??yuyu...hehehe..maap bos..tak igt nama...opss..lupa lg sorang wan..hehee...smpi tghari jugak la keje2 angkut mengangkut nih..selamat ade makan..hhehe...

Esok ahad khai kene dtg lagi..sabo je lah..nak naik pangkat kan...kan..hehehe...

---------------------------------------------------

Nmpk mcm byk aku nak cerita td..hahaha..tp tgh taip2 nih..tbe2 idea aku hilang..so ni je lah..hahaha...nnti2 aku post balik...ekekke...ok...selamat berhujung minggu..adioszz...salam..

2 comments:

ashRil said...

ko pindah blah mana mok....wah pindah umah baru tu....patut la ader internet kat umah...ntah2 wireless..fuyyo...

mohdrizalyusop :) said...

pindah dekat jak..mne dtg internet umh aku..??muahaha...kedai ma..sponsor by ZPC.. :)

Iklan Bergambar !