Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

08 April 2008

LasT EpiSode > GHOST


last episode ghost…dah lama aku nak tulis psl cerita neh..skang dah bulan bpe lak ye tak..hermm..X sangka Dr Jamal yang bunuh sebenarnye…tapi sad ending la sebenarnye walaupun dah tahu dah,tak mungkin Eza n Zack tu dapat bersama,masing2 dari dua dunia yang berbeza, sorg hantu hensem..sorg lg minah cute la jugak..wakakka...mmg layan la gua ckp cite neh..skang aku tgh syok layan cerita terbaru "Kekasih ku Seru" di tv3..seram seh ngan terjahan2 effect dia..

oppss..nieh ada lirik lagu GHOST khas buat korang semua…^_^

masih jua
disini ku menanti
aku menanti
dalam tidur ku terjaga dan terasa sunyi
kedinginan semata2 menyelubungi
masih jua
disini ku menanti
masih jua
aku menanti
masih jua
aku menanti
masih jua………aku menanti

05 April 2008

wheN Ya??

Iklan Bergambar !