Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

25 October 2008

PID Road Tour - PID Bandar Tenggara

17/10/08
Jumaat

Pagi ni kami bersarapan di hotel shj sbb hotel ade provide breakfast sekali...menunya, nasi lemak ngan air oren..dlm kul 730 kami pun bergerak menuju ke PID Bndr Tenggara. Agak awal juga kami smpi di pid.Taklimat dibuat diluar pid kerana pid dilanda banjir akibat pid yg mengalami kebocoran siling yg agak teruk.Mlm td hujan..

Kesian kak alwah ngn tiem.Tp apapun, sesi taklimat diteruskan jugak..Usahawan2 kat cni semuanya berganding bahu bg menjayakan majlis ni..Siap bw produk masing2 utk dipamerkan dan dijual..Semoga KUS di PID Bndr Tenggara berjaya.Terima kasih tak terhingga dengan layanan yg diberi pd kami. :)

So selepas mkn (siap tapau lg)..kami meneruskan perjalanan ke Bndr Segamat dimana hotel tempat kami menginap..Agak jauh tp tak la sejauh nak ke Bndr Penawar..eekkeke..Kami singgah di rumah kak laila..wahh, aman jerk kat ctu..kg kan..best tul..nnti aku cerita kat bab lain..So kami terus melalui highway Bkt kayu hitam dan exit ke yong peng selatan. Smpi di Segamat sdah pukul 4lbih..so ada masa utk berehat sebelum mkn mlm..

Mkn mlm kami ditaja oleh McDonalds..ekeke..malas nak keluar jauh2..sebelah jerk.Yg uniknya, bndr ni terlalu byk burung layang2..huiii, silap la klu jln tak pakai payung..ekeke.. Mlm x buat ape, so aku capai laptop n turun ke lobby sbb kat lobby jerk leh connect wifi..smpi kul 11 lbih jgk la..melihat email wg yg penuh dgn mail dr cskc..hehhe..

Lps settle smua, aku naik atas n terus tido..ash tgh bergayut lg...ZZzzzZZZz..

2 comments:

ashRil said...

wah2....asyik cita aku jer gayut...ko tuh....bercinta sakan..segan nak gayut depan aku...x nak lak cita.......MOQ di LAMun cinta........

mohdrizalyusop :) said...

:)..mne ade bercinta sakan..aku dilamun cinta??muakaka...masih terlalu awal beb.. :)

Iklan Bergambar !