Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

05 November 2008

Preparation For Social Entrepreneurship Fair - CB3


Yeahh..minggu lepas br selesai CB3 di May Tower. Penat tak la sangat..2 hari jerk kursusnya..ehhe..cme bila opis dekat ni kan, ade jerk brg yg tertinggal. Kena lak aku jge iventori..jap2 brg ni xde..jap2 brg ni hilang..perghh, paling cuak 'bunting' GEW kurang 1..nasib la mau ade kunci..sabtu, opis tutup..selamat, ada jugak 'bunting' tu, amik kat bilik meeting..hehhehe..sshhhh!!

Berjumpa kembali kami si buddies dgn penyelia/pen.penyelia..kali ni kursus CB3 membincangkan tentang penilaian dan pemantauan utk PID dan komuniti serta persediaan PID ke SE Fair/GEW. Paling best time DST (Digital Story Telling). Setiap PID membawa DST masing2. Mmg cara lah..Kursus tu memberikan aku lebih tahu tentang bagaimana membuat DST dgn lebih bagus.

2 hari disana aku jd parah..parah sbb aku takleh nak mkn dgn aman dan damai..mne taknye, gigi aku sakit banget. ade satu mlm tu habis jerk sesi, aku terus ajak abe g kg baru..pekena bubur..mmg cara bubur dia..ekee...nak tau dtg kg baru..kedai dia dekat ngan pintu gerbang sebelah kanan.. :)

Paling tak boleh bla, aku kena bahan dgn 2 beradik sedondon secoklat..sbb ape aku pggil diorg cmtu??sbb bila jmpe jerk kat kursus, pakaian msti nak sama..muakakakka...tp paling sadis, "dia" lg teruk2 kena bahan..ni smua "dettol" punye pasal...cess..tp spe suh wat citer..tp serius, aku sgt sian kat "dia"...Apa pun, "sedondon" mmg best..seronok kuar ngan korang..hahahha..

Esoknya balik, aku ngan abe lepak2 di puduraya..uiks,lepak kat puduraya??x penah dibuat budak2 remaja zaman skang lepak kat ctu..hahahha..xpolah, apapun..aku PUAS!!! sbb dpt melepakkan diri.. :)

Insyallah, berjumpa kita kembali di SE Fair & Convention di KLCC. :)

No comments:

Iklan Bergambar !