Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

16 March 2009

Email dr Maybank ??

Salam smua..
Aku dah lama nak post entry neh..sejak dlm inbox aku bersepah2 dapat email sebegini..lg pulak lps aku tau ni fraud punye mail..hampes..

thanks 9uesday dr geng mpc.net krn mewar-warkan info neh..aku rse korang pun ade dpt mail cmneh kan..ni contoh email nye...korang tgk alamat email sender..orang yang buat ni berpengkalan di indon..

jika anda terklik pada link yang diberi arahan anda akan dipandu ke sini...dan ia adalah halaman Fraud!!hati2 jangan sampai tertipu...

kalau korg dpt cmneh..jgn segan2 dan malu2, terus report ke SKMM atau Maybank sendiri..ahaks...~

No comments:

Iklan Bergambar !