Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

27 October 2009

|| Sesuatu Yang Masih Belum Tertunai ||

Salam...

Dah nak masuk ke bulan November..woooo, sungguh2 laju..minggu ni 3 ari aku berkampung di Dynasty Hotel, sbb ada training sistem tuk GPB..hopefully successful lah 3 ari nih..hahaha..opss, ni nak gtau lah ni...GPB tuh guru penyelaras bestari.

Sistem ?? hadoyai, leh gugur rambut klu ngadap ari2...mne tak gugur klu problm bende yg sama jugak jadi..hooooo, panas seh..kitorg panas, devloper jgn ckp aarr ...muahahha..tp apapun, ni lah kerja..makan gaji kan..lain lah kerja sendiri..lalalalala...

Esok aku, nanim ngan aiman ke Dynasti Hotel, cover tuk training gpb..mybe nadd pun ada sama..mungkin cover tuk aSc..yeahhh, master aSc...hahahha...zali pulak cover story tuk KOHA kat Pearl Hotel..yg ni mmg duk saje dgr..hahaha...so lps ni, beliau akan menjdi master koha..ekekke..

Habis je training ni, minggu depan aku nak cuti...lps dpt gaji yer...yg pastinye hala tuju dah dilock.. masih ada sesuatu yg masih belum tertunai...dan walau apa pun kesannya lps tu, aku terima jerk..agak2 menyesal kemudian ari ni mmg dah tarak guna dah..kan..kan..baik settle secepat mungkin...

|| U ALL NAK U ALL CUBA ||

No comments:

Iklan Bergambar !