Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

28 November 2009

Serabut Dalam Semak

Salam Aidil Adha buat semua umat Islam. Apa khabar ari ni?

Erm..ari ni aku rse cm tak best jerk.. x tau kenapa..padahal raya neh..tangan, kaki, peha betis aku berdenyut2 lg neh..hamek hubat, mlm raya g main badminton..balik umh abis smua otot2 aku sakit..terpikir skjp, tahun 2009 ni aku rse baru la ni aku bersukan. Klu pnjt gunung ngan mendaki air terjun xde la sengal cmni..adess..

Kelmarin aku balik naik tren seh.setelah sekian lama tak menaiki kenderaan awam nih..dr kelana jaya smpi kl sentral n tukar komuter..thanks nanim, intan sbb sudi hntr n teman balik..wakakka...tp ade kejadian pelik berlaku di kl sentral..org x ramai..muahahha..best2. dapat tmpt duduk..yesss.. smpi bank negara komuter neh trus stop..rupanya landasan rosak..maai, kan main ramai lg org kat cni..

Dah la penuh dlm tren. Terpaksa menunggu pintu tren buka dah mkn 30 minit. Alih2, kul 10 mlm aku still lg kat stesen bank negara..maai, drpd kul 7, la ni dah kul 10 mlm..wooo, tak boleh jadi, call rinto..alhamdulillah, dia dtg amik pickup aku terus balik, mkn n trus ke sport planet..ni sbb badan aku sengal2 ubi neh..

Apahal lah 2-3 ari ni aku tak menentu.. ni gara2 ari rabu punya pasal la ni. Bajet panas smpi mlm kan..tp leh pulak hujan siap guruh + petir. .pakej kan dapat...xpelah, nak buat cmne..usaha dan tawakal je lah..masih byk lg benda nak kene buat dan didahulukan..klu ada2 lah..klu xde, tu mmg dah takdir...kan..kan..

Wahhh..pedih giles bila ingatkan balik...sabar..sabar..tuhan sentiasa ada bersama org yg bersabar..

tapi...................

herm....
<>

aku semak...!!!!

Iklan Bergambar !