Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

13 December 2009

SANTAU..atau Aku Yg Di Santau?

Salam..erm..seminggu lepas aku cuti lama..dr ari rabu smpilah ari ahad. So Isnin masuk balik lah kerja. Insyaallah, moga2 lebih bersemangat dan produktif. Khamis lepas jugak ade jamuan makan malam utk team SPS yg dibuat di Le Meredian Hotel, KL Sentral.. Tempat dia pun ok. Senang je klu nak g ke hotel ni..Turun di stesen KL Sentral, betul2 berhadapan dgn pintu masuk.

Jumaat pun aku ada dinner jugak..perghh, penuh dgn makan saje aku neh..mne tak up..up fly away..wakakka..ni pulak jamuan makan malam bersama anggota PLAS (TLDM) PSA yg dibuat di Monterez Golf Club, Shah Alam. Tak ramai yg datang, cuma intake 9 dan 10 yg ramai. Aku ni dlm kategori intake 5..3 org je yg ada..Xpelah, memeriahkan majlis. Terima kasih dan tahniah kepada urusetia yg menjayakan majlis makan malam ni. 10 tahun dah PLAS di PSA kan..hahahha..moga2 sentiasa bersemangat.

Erk, lupa lak..td tghari dlm kul 1230, dpt msg dr dia..tnya aku bz ke..so aku call dia..dia ajak lepak kat Midvalley..LEPAK MIDVALLEY!!!!! dia nak tgk Santau..SANTAU???? macam2 aku pikir neh..nak pegi ke tak..nak pegi ke tak..dia ngan membe dia..oo, oklah bukan aku berdua je ngan dia..last2 aku capai tuala, terus mandi, siap2 n start moto g komuter sg buloh..hhaahha..mudah dan senang..

Sampai2...la, x beli tiket lg..herm..movie kul 145, la ni kul 2 ptg..next movie jam 4..so papehal g mkn dulu lah yer..solat zohor pun belum lg neh..lepas mkn perut kenyang, dia pun tak tau nak pegi mne..so aku ajak naik atas balik..last2 smpi wayang, leh beratur..dia nak jugak tgk SANTAU tuh..hehehe..last2, beratur je lah..dlm ati aku risau neh, mlm jugak dia smpi umh nnti..xpelah, dia kata akan ada org amik..

Ha, ni aku nak cite sikit psl cerita Santau yg aku tgk td..so far ok lah..jln cerita dia suspen dan ada babak2 yg menggelikan hati. First time aku tgk movie ngan dia, amat2 emosi..hahaha..lebih byk tgk muka dia dr tgk movie...aduss..nape aku neh..x bleh2..
sambung cite balik, Santau neh cerita pasal sahabat yg dengki pd sahabatnya..mungkin sbb projek yg sahabat dia neh dapat. dengki punye psl , ape lg, dia hntr la benda yg bukan2..tp yg teruknya kena pada isteri dan anak..benda yg kacau smpi 2 pulak tuh..smpi 2 bomoh pun x leh lawan..so klu nak tau lebih lanjut, g lah pawagam berhampiran ye..ahaks..erm, zaman sekarang ni, mcm2 boleh jd..dan santau neh pun boleh kena pd sesiapa shj..apa yg penting, kita ingat Allah s.w.t. tu jerk..Minta dijauhkan lah semua ini dr kehidupan aku..

So, hari ini aku agak gembira dan sedikit sedih..nape erk..patut gembira..hahaha..dah2, jgn nak emo2 lak..cukup dgn apa yg terjadi dulu..tp smpi sekarang aku masih pelik dan tertanya2..kenapa dia buat cmni? biarlah masa yg tentukan..Ape pun, i.m back... hahahhaha... ^_^

2 comments:

kaypee said...

:-). my spirit is always with u sahabat.

blue bird~ said...

^_^ thanks kaypee...ahaks..lalalalala...

Iklan Bergambar !