Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

13 April 2010

| Kini Kau Dalam Genggamanku |

Salam..

Woo..sikap pemalas aku dlm nak update ini blog terlalu lah tebel..hahaha..tp aku cuba dah gagahkan juga tuk menaip agar blog ini tidak akan sepi..

okay, cukup la ape yg aku mengarut neh..

Alhamdulillah, seminggu yang lepas aku berjaya juga menyambar sebiji kamera dslr. Mengujakan hati dan pandangan aku..bila memegangnya bodynya yg telah dgrip dgn bateri tambahan itu, menampakkan lagi kegagahannya..muahahha..keje nak melalut jerk..sukati arr..blog aku ma...hahha..ok, cukup dgn karutan ini..

Sebenarnya aku mengidamkan kamera sebegini dah lama..tapi baru kali ini aku dapat memilikinya..Canon EOS 1000D..setelah berhempas pulas selama beberapa bulan yg mkn tahun jugak lah..Walaupun aku hanya memilikimu secara 2nd-hand..aku akan menjagamu spt aku menjaga perutku ini..ahaks..

Wooo, sebelum ni guna yg auto jer..sekali guna manual..agak lah kucar kacir..1st time aku menembak setelah mndpt kamera ni adalah di PWTC minggu lps..sempena Smart Kids 2010..disebabkan ilmu dlm penggunaan dslr ni masih ditahap budak tadika..gmbr2 yg ditembak tidak menjadi..huuhhh..

Rasa bengang tu pun ada gak..tp nak buat cmne..hahha..xpe, byk lagi masa utk aku mempelajarinya..kawan2 pun ramai yg sudi menjadi guru..alhamdulillah..

So selepas ini, mungkinkah kamera digital akan dianaktirikan..oh tidak...tidak sekali2.. :p


"dulu kau lah satu2nya..."


''kini kau telah ade pasangan"

No comments:

Iklan Bergambar !