Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

05 June 2010

| Around The Largest Youth Festival --> YOUTH' 10 |

Salam.

Finally, Malaysia Largest Youth Festival (YOUTH' 10) were completed for year 2010. Kemeriahannya boleh dirasai dengan jumlah kehadiran seramai 88, 366 orang. Wooo, 88,366 visitors..huh, maybe can say it's most successful event for this year..hahaha.. Selama 3 hari 2 malam dengan pelbagai aktiviti yg ada. Aku sgt bertuah sbb salah sorg antara 400 volunteers. Walaupun penat tapi ia berbaloi2..hhahaha...nama pun jadi volunteer kan..Tulah, apa2 pun keje, klu kita minat dan rasa seronok buat, xde rasa ia menyusahkan pun..kan..

Ha, ni nak cite ape skop tugas aku masa festival ni berlangsung..Untuk 3 hari aku kat sana, tugas aku ialah mengambil gambar dan kawasan yg perlu aku tangkap gmbar tu ialah di bahagian shopping/bazaar. Tp hari kedua aku dihantar ke bahagian Red Carpet. Bukan aku soranglah, dia dibahagikan mengikut team masing2. So far, all volunteers are very awesome, energetic n funny..hahaha..

Thanks to organizer from YouthAsia for giving me opportunity to be part of your team <---- br="" cool="" guys="" hahaha..u="" lah..lol.="" volunteer.="">
Tulis byk2 pun ayat beterabur..hahaha..so aku letak gmbr je lah..ahaks.. ^_^





--> Sekitar Shopping Festival <-- span="">







--> Sekitar di Red Carpet <-- span="">















--> Sekitar di Sport Festival <-- span="">






--> Sekitar di Dance Festival <-- span="">






--> Sekitar Conference Festival <-- span="">





NOW ----> this is my TeAM..ohok..ohok..yeahhh..miss u guys.. :p

No comments:

Iklan Bergambar !