Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

01 September 2010

| RM 1 Untuk Setiap Pengunjung Blog Anda |

Assalamualaikum,

Ahha, ada sapa2 nak duit x. Ni Eruwan Gerry nak bg duit kat korang. Sapo lak Eruwan Gerry ni? Dah kaya sangat ke beliau ni?

Ni adalah Paid Per Lead dari Eruwan Gerry.

Sebenarnya " Eruwan Gerry Norsen ni merupakan Pakar Lelongan Online #1 di Malaysia. Eruwan merupakan seorang pembeli dan penjual veteren di laman web lelongan online No. 1 Malaysia iaitu www.lelong.com.my dan laman web lelongan online No.1 Dunia iaitu ebay.com. Eruwan juga merupakan di antara sebilangan kecil “Education Specialist trained by eBay” di Malaysia."

Perlu modal ke neh? Aku kalau bab2 kuar modal dlm perniagan internet neh x berapa nak caya sangat..hahha..tp disebabkan x kuar modal sesen, tu yg aku try gak tu..Senang je, dia bayar utk 1 pengunjung sehengget. (1 pengunjung + RM1)

Mudah sangat. Cam mudah.com.my jerk..

Daftarlah sebagai ahli percuma dengan klik disini.


Eruwan Gerry Affiliates

Pengiraan dia kali 1, bukan kali 8 ye..

10 pengunjung yang mendaftar bawah anda dapat RM10
100 pengunjung yang mendaftar bawah anda dapat RM100
1000 pengunjung yang mendaftar bawah anda dapat RM1000

Selain itu korang jugak akan dapat bonus berikut yang bernilai RM398 secara percuma.

1. Koleksi eBook Panduan Kejayaan Eruwan Gerry Affiliates (bernilai RM197)
2. Temuramah Eruwan Gerry dengan Ammar Zahar – Affiliate Muda Malaysia (bernilai RM37)
3. Kursus Email 6-Bahagian Panduan Kejayaan Affiliate (bernilai RM67)
4. Newsletter Bulanan Panduan Kejayaan Affiliate (bernilai RM97)

Gapo dio lagi. Meh daftar jadi ahli klik disini.

kodokhijau : info ni aku dapat dr sepaku.net. :) Thanks beb.

3 comments:

Black_roses92 said...

macam2 jenis iklan dah sekarang.. masing2 kejar peluang.. ;D

zures said...

betul ke ni weh...dah dafter semalam tp xtau under sapa....men klik jerk...

Moque ^_^ said...

Black_roses92,
biasa lah tu..mne ade peluang, itu yg kita ambil.selagi ia tidak menyalahi undang2 negara..hehhe..

*********************************

zures,
betul..sbb saudara sepaku.net dah dapat. kita x rugi apapun..hehe..sbb kita x keluar duit..klu ada alhamdulillah, klu xde bukan rezeki kita.. :)

Iklan Bergambar !