Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

24 October 2010

| Peristiwa dan Peristiwa |

Salam semua,

Yuhuuu..lama giles seh x update ini blog. Muahahaha, bz sungguh aku sejak 2 menjak neh..*bajet*

Kemalasan aku neh masih lagi bersisa2 neh..nak menulis pun cam ape jerk..skang ni pun aku tgh melepakkan diri kat McD Rahman Putra ngan rinto, gmie n amat.. Saje upload gmbo2 neh. Kira gmbr2 neh menceritakan apa yg berlaku 2-3 menjak ni.. *bajet lagi*


Peristiwa 1 :

Ni masa kat opis. Tetiba intan suh aku tangkap gmbar kura2 neh..nak tangkap gmbr kura2 main gitar xleh, sbb kura2 tu tangan dia pendek..so kura2 tu leh pandang n senyum je lah.. :p
Smpi ketua lah kura2 tu cmtu...hahaha..


SDC14960
SDC14964

SDC14960


Peristiwa 2 :

Ahha, kenduri rumah rinto..majlis cukur jambul anak buah dia..selamat la bukan cucu dia..klu x rinto dah patut berasa risau. Yelah, klu dah cucu, rinto neh dah berpangkat datuk la kan..tp dia x kawin lagi.. cane tuh..??

kawin cepat to..ahaks.. :)

IMG_0590

IMG_0646

IMG_0653

IMG_0691
" ini anak buah rinto..amacam?? "


Peristiwa 3 :

Yess, fun fair kembali lagi kat kg aku neh..kali ni dia buat kat Subang Bestari. Sepanjang aku hidup ni baru 3x aku masuk fun fair.. nama pun fun fair kan..so mmg fair sgt lah tuk org2 yg fun..kan..kan... Bawak anak2, budak2 ngan bini2 ok lah..eh??? bini2..jgn weih..lain jadinye kat funfair tu nanti..hahaha..

IMG_0618

IMG_0629

IMG_0620

IMG_0673


Peristiwa 4 :

Ini peristiwa paling best bagi aku minggu lepas..hahaha...main terjah je konvo org kat PICC. Masuk pun dah cuak2 jerk..Jalan2 kat Putrajaya smbil cuci tangan, lg pulak aku dah lama x menembak.. merasa aku masuk dlm PICC smbil tengok bebudak Masterskill neh konvo.. :)

IMG_0648

IMG_0693

IMG_0727

Settle peristiwa yg berlaku masa 2-3 menjak neh..so, blog ni akan di update semula selepas sebulan..muahahahha...yeaahhhh, HAPPY selalu k.

Iklan Bergambar !