Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

28 October 2012

Jalan-Jalan Yusop Man Sekeluarga.

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, semalam majlis berjalan lancar. Lepas je majlis aku ngn keluarga bergerak ke Bandar Melaka. Abg ipar aku tak ikut, satu keuarga Almaklumlah, masih ada 2 hari aku disini. Perghh, jalan jem dah mcm ape je. Sabar je lah.

Alang2 dah smpi Melaka, kono lah bawak keluarga jalan2 kan. Bila lagi nak bwk diorg ni jalan2. Asyik aku je yg jalan2 kat Melaka ni. So tempat yg dituju sudah semestinya Dataran Pahlawan. Seronok le anak buah aku dpt naik Menara Taming Sari, dpt nak beca. Sekali ngan kakak aku tu feeling2 zaman bercinta.Bagus jugak cmtu, mengeratkan lagi hubungan diorg.






Kami gerak dari Bandar Melaka pun dah petang, so dr Melaka kami gerak menuju ke Negeri Sembilan melalui jalan lama. Esok ari Ahad, so igt nak ke Port Dickson pulak. Dah, satu hal aku nak kene cari chalet. Fuh, cari punya cari dapatlah chalet kat Pengkalan Balak. Masa tu dah 10 malam. Alhamdulillah.

Esoknya pagi2 lagi dah bangun. Anak buah aku ni excited sgt. Nak mandi laut atenye. Ok, so lps je breakfast, kami semua checkout dari chalet dan terus ke Port Dickson. Tak jauh pun, lebih kurang 1 jam smpi dah. Maka, feel2 laut pun mula smpi. Apa lagi, mandiiiiii time. ;)

Seronok dpt berkumpul ngn family cmni. Kalau tak, masa raya je lah dpt kumpul. Keluarga dah la x ramai. Ini je lah yg ada. Semoga kehidupan seluruh keluarga ini diberkati. Amin. :)









No comments:

Iklan Bergambar !