Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

07 July 2014

Rahman Palace BBQ Steamboat

Assalamualaikum, 

Lama tak cerita pasal makan2. Kena pulak bulan puasa ni kan. Memang banyak la jemputan2 dan kedai2 yang penuh. Maklumlah, rakyat Malaysia ni kalau datangnya bulan puasa, masa yg paling meriah sekali bila berbuka puasa. Yakan..Yakan..

Ok, semalam aku, Rinto ngan Pojie pergi LowYat sbb Rinto ni mengada2 nak pergi repair komputer. Aarrr ni kompom berbuka kat luar, search dlm internet cari steamboat. Cari punye cari, jumpa 1 restoran ni, nama dia Steamboat Rahman Palace. Dekat area hulu klang. 

Pe lagi, aku pun call and dapat la tempat. Tak kisah la dapat meja kat hujung2 pun, janji dpt berbuka. Kami keluar dari LowYat pun dah kul 6.30ptg. Xpe, matahari tak terbenam lg, so sempat le sampai. Hehehe...

Akhirnya smpi sebelum waktu berbuka. Tempat dia ok, nice place. Aman je. Best la. Makanan dia ok, memang banyak. Meh tgk gambar yg aku snap.





 



Blurrkan semua gambar tu. Hahahahha.. Nak gambar cantik boleh search dgn Encik Google. :)

Bagi aku tempat ni ok. Makanan pun ok, alhamdulillah dan pelayan dia pun ok. Yang penting, kedai ni ada surau ye.. ;)

Iklan Bergambar !