Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

26 January 2010

| Ada Jiran Baru |

Salam,

Alhamdulillah, sempurna sudah puasa aku tuk ari ni. hehehe...
Ha, ari n aku dapat partner baru duduk sebelah aku..yelah, mne taknya sejak 2 minggu ni kiri kanan aku xde org..huhuhu..boring seh..sebelum ni ade je.

Sebelah kiri aku nama dia hilman..disebabkan dia neh org bukit, dia x beser duk atas kusi so dia duk atas bukit...hehehe...xde lah..dia kena duk dlm training room ngan team dia..beser lah, org penting ma..sebelah kanan aku lak nama dia aiman..tp dulu lah..skang dah berpindah ke belakang, sbb kena duduk sama rendah, berdiri sama tinggi ngan bos2..naik pangkat la katakan..tahniah man..so skang ni yg duduk tmpt aiman tu intan..Insyallah, mmg sape2 yg duduk kanan aku tu akan naik jadi bos.ahaks..

Korang leh image la kan, aku duk kat mne..kan..kan..x boleh??? nmpk sgt la x fokus..tentu2 aku duk tgh2..adess, slow dowh korang...xpe2, kat bawah tu aku kasi gambaran yg agak jelas..okies.. :)

No comments:

Iklan Bergambar !