Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan.. Daisypath Friendship tickers

22 March 2009

Sabtu punyer cerita..~!!

Salam beb..malas nak menaip tp tgn neh still kat keyboard lg..sapo lah tukar keyboard neh, sbb button dia sedap ditekan. tu yg buat jari2 aku neh nak menaip..~!!

sabtu lepas, sptutnye aku lepak2 ngan azi izanee tp aku ade hal yg x dpt nak elak..sorry beb..x dpt dtg..pstuh settle jerk aku terus ke k.j sbb teman dyla ngan adik2 dia nak beli laptop kat lowyat..bf dia x dpt ikut sbb skit perut, sama ngan aku jugak..ape hal ntah, mlm tuh aku sakit perut..silap makan kot..alhamdulillah, dpt jugk laptop yg dicari..2 sekali gus beli lak tuh..~!!

sabo je lah dyla..rezeki adik2 ko nak dpt laptop...ko tuh dah beso..dah bekerjaya..dah nak kawin pun..nnti mntak bf ko bg laptop cmtuh mse hantaran kawin erk..ekeke..opss, lagi satu hal..jgn wat cmtuh lagi erk dyla..aku x suke..klu x ko telah mencalarkan hub persahabatan kita..serius neh..~!!

kul 9 jgk aku smpi sg buloh, amat dah msg tnye kat mne..nak tgk MU vs Fulham..tp apakan daya, MU kalah dgn teruknye..hampa aku lg sekali..tp xpe, chelsea pun kalah..muahaha..meriah kedai mek mlm td..sehingga entry neh ditulis, Liverpool dah melonjak2 naik, 5-0 dibantainyer Aston villa..hampess tul..~!!

2 comments:

mudasfreakz said...

liverpool satu mata belakang mu tu...
mn blh mcm ni...

blue bird~ said...

hahhaa..tau xpe..cannot go tul lah..
nak x nak, MU kene menang gak..keadaan amat2 meruncingkan...ahaks..~

Iklan Bergambar !